• همسفرتو پیدا کن چمدونها رو ببند
    بقیش با قوی سیاه
  • غذای ایرانی سنتی مرجو خورش

    غذای ایرانی سنتی مرجو خورش غذای سنتی و محلی خاص شهر طالقان می باشد. این خورش اصیل و بی نظیر که با ترکیب مواد اولیه سالم و مفید چون عدس، گوشت قرمز و… طبخ می‌ شود، یک غذای عالی و پرطرفدار برای تمام ایرانیان و به خصوص مردم طالقان می باشد. این خورش لذیذ و خوشمزه را نیز می‌ توان در مهمانی ها و یا حتی در مراسم خاص و ماه رمضان نیز طبخ و میل کنید.

    خورش عدس طالقان

    نام دیگر مرجو خورش ، خورش عدس طالقان می باشد. البته با توجه به مواد اولیه گفته شده برای طبخ این غذا، شما می ‌توانید مقدار آن و یا هر یک را اضافه و یا کم کنید. در واقع اگر شما به دنبال طبخ یک غذای گیاهی و سالم برای خود هستید، نیز می توانید گوشت قرمز را برای این غذا حذف نمایید و یک غذای گیاهی را برای خود طبخ و آماده کنید. این خورش هم با پلو در وعده ناهار و ظهر سرو می‌ شود و هم چون شبیه خوراک بوده، می ‌توان در وعده شام و با نان آن را سرو کرد.

    مرجو خورش

    یک خورش سالم و مقوی و همچنین غذای اصیل ایرانی است . که می توانید از انواع مزایای آن بهره مند شوید. در واقع همان طور که می دانید عدس یک منبع مغذی از مواد معدنی چون پروتئین . ویتامین های C ،B6 ،B2، B1 ،A، فسفر، پتاسیم، منیزیم، آهن و… می باشد . هر یک از این مواد معدنی موجب ده ها فایده و خواص برای بدن چون سلامت قلب و عروق، بهبود عملکرد مغز، جلوگیری از پوکی استخوان . کنترل کلسترول، کنترل دیابت، رفع کم خونی، حفظ سلامت پوست و مو و… می شود. از این رو تنها یک ماده عدس در این خورش لذیذ و خوشمزه می تواند فواید و خواص عالی را فراهم نماید. پیشنهاد می کنیم که حتما این خورش را در منزل طبخ و از طعم و فواید آن بهره مند شوید.
    از دیگر انواع غذای ایرانی سنتی محلی و خوشمزه می توان به خورش غورابه، خورش پرتقال با مرغ . خورش لوبیا سبز و گوشت،خورش کرفس با گوشت، خورش دال عدس . خورش مرغ با سس آلبالو، خورش چغرتمه، خورش زرشک و خورش گولاش اشاره کرد.

    برای خوردن این غذای ایرانی سنتی لذیذ و خوشمزه با ما به بهترین اقامتگاههای بومگردی کشور سفر کنید .

    مواد لازم برای طبخ مرجو خورش 

    • گوشت گوسفند: ۳۵۰ گرم
    • عدس: ۱ پیمانه
    • سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
    • پیاز متوسط: ۲ عدد
    • آلو: نصف پیمانه
    • روغن مایع: به میزان لازم
    • رب: ۲ قاشق غذاخوری
    • آب: ۳ لیوان
    • آبغوره: به مقدار لازم
    • زعفران دم کرده: به مقدار لازم
    • نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین: به مقدار لازم

    مراحل پخت مرجو خورش 

    • گام 1   در یک قابلمه کمی روغن بریزید و پیازهای نگینی خرد شده را به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا طلایی شوند.
    •  گام 2   گوشت خرد شده و رب را نیز اضافه و مواد را تفت دهید.
    •  گام 3   بعد از کمی سرخ کردن گوشت، آب را به مواد اضافه و با حرارت کم اجازه دهید تا گوشت کاملاً نیم پز شود.
    •  گام 4   در این فاصله آلوها را در آب خیس کنید و سیب زمینی ها را نیز نگینی خرد کنید.
    •  گام 5   بعد از حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه که گوشت نیم پز شد، باید سیب زمینی ها، عدس، آلو و ادویه ها را نیز اضافه و بگذارید تمام مواد کاملاً با هم پخته شود.
    •  گام 6  در آخر پخت خورش، زعفران و آبغوره را نیز اضافه کنید.

    یک سفر خوشمزه و پر از طعم های بی نظیر به نقطه نقطه کشور عزیزمان .! سفری که برای همه شکم دوستان است، از دیزی خور ها گرفته تا عاشقان غذاهای آسیایی، از عشقِ فست فود ها بگیر تا کلپچ باز ها با تورهای بومگردی  آژانس مسافرتی قوی سیاه پارسیان .