• همسفرتو پیدا کن چمدونها رو ببند
    بقیش با قوی سیاه
  • غذاهای ترکی در گرمای تابستان

    بستنی ماراش

    بستنی یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهای تابستان است. این غذای خوشمزه که مورد علاقه مردم در هر سنی است ، قسمت مهمی از فرهنگ دسر را تشکیل می دهد که تاریخچه آن از قرن ها پیش و تعداد زیادی از انواع مختلف ، شکل گرفته است. و مشهورترین نوع بستنی که مخصوص ترکیه است ، بستنی Maraş است – مهمترین خوشمزه منطقه ای در Maraş ، که شهرت آن در طول سالها در سراسر ترکیه گسترش یافته است. بستنی ماراش طعم و مزه خود را مدیون شیر بدست آمده از بزهای تغذیه شده از گیاهان بومی است که در کوه اهیر در جنوب شرقی استان کهرامن مراس می روید در حالی که عطر و طعم آن توسط دانه های ریشه گیاه ارکیده وحشی (سهلپ) ایجاد می شود و آن را به یکی از ضروری ترین ها تبدیل می کند طعم های تابستان.

    طعم تابستان

    غذاهای ترکی در گرمای تابستان

    آیران

    این نوشیدنی ترکی با پایه ماست که با رقیق شدن ماست با آب و افزودن نمک تهیه می شود ، می تواند در هنگام آماده شدن برای مدت زمان طولانی به سرعت هم زده شود ، یک کف سبک ایجاد کند. آیران در تابستان خنک و با نعناع تازه سرو می شود ، اغلب با غذاهای گوشت و سبزیجات و همچنین کباب مصرف می شود.

    طعم تابستان

    شربت

    شربت (şerbet) با صدها نوع مختلف ، غذایی لذیذ است که قرن ها قبل به عنوان نوشیدنی تازه توسط تمدن های گرمتر شرقی قبل از کشف نوشیدنی های مدرن مصرف می شده است. از انواع میوه های ساخته شده می توان فکر کرد از جمله لیمو ، سیب ، انار ، انگور ، شکوفه های درختان میوه و حتی از گل هایی مانند بنفشه ، نیلوفرها ، یاسمن ، نیلوفرهای آبی ، شکوفه های توت نقره ای ، شربت سپس با عسل یا شکر شیرین می شود و بو و رایحه آن با افزودن مشک ، عنبر ، گلاب و آلوئه افزایش می یابد. بعضی از شربت ها گرم مصرف می شوند و بعضی دیگر سرد مصرف می شوند. هنگامی که شربت به عنوان مهمان دربار عثمانی پس از بچه دار شدن سلطان به فروش می رسید و توسط دستفروشان سیار در زمان عثمانی در بازار و میدان های نمایشگاه فروخته می شد ، امروزه شربت بیشتر به عنوان یک عنصر گردشگری تبدیل شده است.

    طعم تابستان

    بیچی بیچی

    پودینگ بیچی بیچی (Bici bici muhallebisi) یک شیرینی منحصر به فرد در استان آدانا است که در تابستان مصرف می شود. رایج ترین شکل این نوشیدنی شیرین که در بین مردم بیچی بیچی نامیده می شود ، شامل یخ خرد شده ، نشاسته پخته ، شکر دانه ریز و شربت است. در حالی که قبلاً محصولی بود که در گذشته تقریباً منحصراً توسط دستفروشان خیابانی مصرف می شد ، در سالهای اخیر bici bici اکنون به عنوان دسر در رستوران ها و کافه ها نیز سرو می شود. به طور گسترده ای در بورسا و همچنین آدانا و سایر استان های منطقه مدیترانه مصرف می شود ، bici bici مورد علاقه کسانی است که در گرمای تابستان به دنبال یک نوشیدنی هستند.

    طعم تابستان

    مزه

    یکی از غذاهای اصلی مدیترانه شرقی و به ویژه غذاهای ترکی ، مزه ها معمولاً به صورت سرد سرو می شوند و علاوه بر اینکه به عنوان پیش غذا قبل از غذای اصلی مصرف می شوند ، به عنوان عناصر ضروری میزهای راکی ​​نیز از جایگاه اصلی در غذاهای ترکی برخوردار هستند. Mezes تنوع بسیار زیادی دارد. انواع آنها از انواع ساده مانند پنیر ، میوه و ماست گرفته تا سبزیجاتی مانند لوبیای بورلوتی در روغن زیتون ، خرفه ، بادمجان و فلفل قرمز و غذاهای دریایی مانند کالاماری و میگو متفاوت است. مِزها به جای خوردن سیر کردن ، به تجربه غذاخوری طعم می بخشند و به گپ های میز ، رنگ می بخشند.

    طعم تابستان

    شکوفه های کدو حلوایی شکم پر

    این غذا از شکوفه های کدو سبز که در ساعات اولیه صبح قبل از طلوع خورشید در بسیاری از مناطق دریای اژه و مدیترانه جمع آوری شده است ، تهیه شده و در تابستان از میز افتخار میزهای غذاخوری برخوردار است. جمع آوری آن در ساعات اولیه صبح هنگامی که کاملاً باز و در اثر گرمای شکوفه ها فرسوده شده اند بسیار مهم است و برداشت آنها از جولای آغاز می شود. در دریای اژه و مدیترانه می توانید در بازارهای محله شکوفه های کدو حلوایی جمع شده و در آب ردیف کنید. و اگر اتفاقاً به سفری هیزار سفر می کنید ، می توانید شکوفه های کدو حلوایی شکم پر را که توسط زنان محلی تهیه و پخته شده است ، در بازار منطقه خریداری کنید.

             تور لحظه آخری ترکیه         تور لحظه آخری کیش        رزرو بلیط هواپیما

    طعم تابستان