• همسفرتو پیدا کن چمدونها رو ببند
    بقیش با قوی سیاه
  • غذاهای خوشمزه عمان که باید تجربه کنید!

    با تأثیرپذیری از غذاهای هندی ، ایرانی ، آفریقای شمالی و مدیترانه ای ، غذای عمانی تلفیقی لذیذ از ادویه ها ، ماریناد ها و گیاهان است. مرغ ، گوشت بره و برنج جز  غذاهای اصلی در اینجا هستند که با موادی مانند زعفران ، زنجبیل و جوز هندی چاشنی شده اند و مانند هیچ عطر و طعمی به آن می بخشند! به دلیل خط طولانی ساحلی هم مرز با دریای خلیج فارس ، انواع غذاهای دریایی مصرف می شود و ماهی یک غذای خوشمزه است!غذاهای خوشمزه عمان

    غذای عمان با سایر غذاهای شبه جزیره عربستان متفاوت است ، زیرا کمتر ادویه دارد و بندرت گرم سرو می شود. در اینجا لیستی از خوشمزه ترین و سنتی ترین غذاهای عمانی جمع آوری کرده ایم:غذاهای خوشمزه عمان

    1. مجبوس

    این غذا که کابسا نیز نامیده می شود ، برنجی است که با زعفران پخته شده با گوشت قرمز یا ادویه دار تند مخلوط می شود. Majboos ترجمه می شود “نامزد” در عمان و تقریبا همیشه در موارد خاص مانند عروسی و نامزدی ارائه می شود.

    غذاهای عمانی ، مجبوس

     

    دو ماده اصلی تهیه کننده ظرف ، زعفران و هل است. گوشت ابتدا با پیاز و سیر پخته می شود ، در حالی که ادویه های دیگر بعداً اضافه می شوند. برنج جداگانه پخته شده و با گوشت مخلوط می شود و آن را زرد و خامه ای می کند.

    2. شووا

    شووا یک غذای جشن عمان است که فقط در موارد خاص مانند عید تهیه می شود. در طول جشنواره ، بسیاری از خانواده ها در عمان روز اول شروع به پختن شووا می کنند و روز دوم غذا را مصرف می کنند.غذاهای خوشمزه عمان

    غذاهای عمانی ، شووا
    تهیه این غذای سنتی عمانی یک فرآیند بسیار طولانی و مفصل است. در روز اول عید ، گوشت که نوعاً گوشت بره ، بز یا شتر است ، با انواع ادویه جات ترشی جات می شود. هر خانواده ترکیبی از مواد تشکیل دهنده خاص خود را دارد که از آنها استفاده می شود ، از جمله ادویه جات ترشی جات مانند گشنیز ، جوز هندی و زیره سبز. سپس گوشت را در برگهای موز پیچیده و درون یک اجاق ماسه ای زیرزمینی می اندازند. به مدت یک یا دو روز در زیر زمین پخته می شود و سپس از زمین آماده می شود تا بخورد. وقتی گوشت از زمین خارج شد ، با یک لایه ادویه ترد در اطراف آن نرم می شود. این غذا با سس برنج و گوجه فرنگی سرو می شود.غذاهای خوشمزه عمان

    3. Mashuai

    غذاهای عمانی ، مشوای

    یکی دیگر از غذاهای خوشمزه ای که در عمان خواهید یافت ، مشوای دهان پر آب است! این غذایی متشکل از شاه ماهی تفت داده شده و برنج لیمویی شور است.

    4. مشعلتات

    غذاهای عمانی ، مشالتات

    یکی از غذاهای خوشمزه معروف در عمان ، مشعالتات است که یک نان مسطح نرم است که با عسل ، گوشت ، اسفناج یا پنیر پر می شود. این نان از آرد گندم تصفیه شده تهیه می شود و به صورت کیک های نازکی در می آید ، با مواد پر می شود و حدود 5 دقیقه پخته می شود.

    5. خرما

    ظروف عمانی ، خرما

    خرما یک غذای اصلی عمانی است و اغلب با کهوا در عمان سرو می شود. ارائه این غذا نماد ملی مهمان نوازی در اینجا است. خرما عمانی در انواع مختلف ، از نظر طعم ، اندازه و رنگ متفاوت است. تقریباً در هر جای عمان یافت می شود.

    6. شاورما

    غذاهای عمانی ، Shawarma

    Shawarmas ساندویچ های محبوبی هستند که تقریباً در خیابان های همه کشورهای خاورمیانه یافت می شوند! این ساندویچ خوش طعم متشکل از گوشت ترشی جات با ادویه جات است که در نان پیتا پیچیده شده است. شاورما که اغلب با سیب زمینی سرخ شده یا رب سیر مصرف می شود ، تازه در غرفه های خیابان عمان ساخته می شود و به صورت گرم خورده می شود.

    7. میشکاک

    غذاهای عمانی ، میشکاک

    یکی دیگر از غذاهای معروف خیابانی در عمان ، میشکاک است که تکه های گوشت مارینت ، به طور معمول مرغ ، گوشت گوسفندی یا گوشت گاو روی چوب های چوبی بلند کبابی شده است. با گرم چاتنی تمر هندی سرو می شوید ، می توانید انتخاب کنید که می خواهید آن را از روی چوب بخورید یا با نان تازه عربی.

    8. حلوا

    غذاهای عمانی ، حلوا
    حلوا یک غذای ژلاتینی چسبناک و شیرین عمانی است که از شکر قهوه ای ، عسل ، تخم مرغ و ادویه جات مختلف تهیه می شود. طعم های زیادی دارد ، مانند گلاب ، آجیل ، شکلات و غیره. بعضی از حلواها نیز از خرما عمانی درست می شوند. تهیه آن مدتی طول می کشد زیرا به آرامی روی آتش چوب جوشانده می شود. حلواها می توانند بیش از چهار ماه دوام بیاورند و هیچ کیفیتی از دست ندهند! این غالباً همراه با کهوا به عنوان نشانه دیگری از مهمان نوازی است.

    9. لبان

    غذاهای عمانی ، لبان

    لبان ترکیبی از ماست و دوغ است که در همه جای عمان سرو می شود. این یک نوشیدنی شور است و انواع مختلفی دارد. محبوب ترین اشکال لبان حاوی هل و پسته است.

    10. کهوا

    غذاهای عمانی ، کهوا

    کهوا یک قهوه تلخ بسیار قوی است که اغلب در فنجان های کوچک یا با خرما یا حلوا سرو می شود. کهوا از قهوه تازه تفت داده شده تهیه می شود و با مقداری هل طعم دار می شود.

    11. نان عمانی

    نان عمانی یا در زبان بومی Khubz Ragag نیز نامیده می شود یک نان ساده و در عین حال ظریف است که توسط خانوارهای عمانی تهیه می شود. تهیه آن با سه ماده ساده مانند آرد ، آب و نمک بسیار آسان است که قابل خوردن است. این مواد خیلی شبیه چسب خمیر پنکیک چسبناک یا مرطوب خمیر می شوند و روی یک قابلمه پخته شده پخته و همراه با پنیر ، سس مایونز یا عسل به کسانی که سبک زندگی ارگانیک تر و سالم تر به همراه انواع تخم مرغ پخته شده را ترجیح می دهند ، پخته می شوند.

    12. خرگوش

    خرگوشهای عمانی

    Harees یک غذای سنتی عمانی است که قدمت آن به دوران ارمنستان بازمی گردد و در نسخه های خطی ثبت شده در قرن دهم ثبت شده است. این همان چیزی است که ما به آن می گوییم یک ماده غذایی ساده که در پشت نما پوشیده شده و در پشت سادگی ظاهر آن است. سلیقه ها زندگی می کنند که بعد جدیدی از درک را به جوانه های چشایی شما می بخشد. تهیه آن بسیار ساده و خوشمزه تر است ، با توجه به مواد اولیه ساده مورد نیاز برای تهیه آن. خرگوش یک غذای مورد علاقه در سراسر خاورمیانه به خصوص در ماه مبارک رمضان است. تهیه و انتخاب مواد تشکیل دهنده با هر کشور عربی متفاوت است. Harees ترکیبی از گندم جوشانده ، ترک خورده یا درشت آسیاب شده در آب است که همراه با کره گوشتی شفاف و چربی دم گوسفندی است که یک شب مانده است. وقتی روی بشقاب سرو می شود بیشتر شبیه فرنی است.