با تأثیرپذیری از غذاهای هندی ، ایرانی ، آفریقای شمالی و مدیترانه ای ، غذای عمانی تلفیقی لذیذ از ادویه ها ، ماریناد ها و گیاهان است. مرغ ، گوشت بره و برنج جز غذاهای اصلی در اینجا هستند که با موادی مانند زعفران ، زنجبیل و جوز هندی چاشنی شده اند و مانند هیچ عطر و طعمی به آن می بخشند! به دلیل خط طولانی ساحلی هم مرز با دریای خلیج فارس ، انواع غذاهای دریایی مصرف می شود و ماهی یک غذای خوشمزه است!غذاهای خوشمزه عمان
غذای عمان با سایر غذاهای شبه جزیره عربستان متفاوت است ، زیرا کمتر ادویه دارد و بندرت گرم سرو می شود. در اینجا لیستی از خوشمزه ترین و سنتی ترین غذاهای عمانی جمع آوری کرده ایم:غذاهای خوشمزه عمان
1. مجبوس
این غذا که کابسا نیز نامیده می شود ، برنجی است که با زعفران پخته شده با گوشت قرمز یا ادویه دار تند مخلوط می شود. Majboos ترجمه می شود “نامزد” در عمان و تقریبا همیشه در موارد خاص مانند عروسی و نامزدی ارائه می شود.
دو ماده اصلی تهیه کننده ظرف ، زعفران و هل است. گوشت ابتدا با پیاز و سیر پخته می شود ، در حالی که ادویه های دیگر بعداً اضافه می شوند. برنج جداگانه پخته شده و با گوشت مخلوط می شود و آن را زرد و خامه ای می کند.
2. شووا
شووا یک غذای جشن عمان است که فقط در موارد خاص مانند عید تهیه می شود. در طول جشنواره ، بسیاری از خانواده ها در عمان روز اول شروع به پختن شووا می کنند و روز دوم غذا را مصرف می کنند.غذاهای خوشمزه عمان
3. Mashuai
یکی دیگر از غذاهای خوشمزه ای که در عمان خواهید یافت ، مشوای دهان پر آب است! این غذایی متشکل از شاه ماهی تفت داده شده و برنج لیمویی شور است.
4. مشعلتات
یکی از غذاهای خوشمزه معروف در عمان ، مشعالتات است که یک نان مسطح نرم است که با عسل ، گوشت ، اسفناج یا پنیر پر می شود. این نان از آرد گندم تصفیه شده تهیه می شود و به صورت کیک های نازکی در می آید ، با مواد پر می شود و حدود 5 دقیقه پخته می شود.
5. خرما
خرما یک غذای اصلی عمانی است و اغلب با کهوا در عمان سرو می شود. ارائه این غذا نماد ملی مهمان نوازی در اینجا است. خرما عمانی در انواع مختلف ، از نظر طعم ، اندازه و رنگ متفاوت است. تقریباً در هر جای عمان یافت می شود.
6. شاورما
Shawarmas ساندویچ های محبوبی هستند که تقریباً در خیابان های همه کشورهای خاورمیانه یافت می شوند! این ساندویچ خوش طعم متشکل از گوشت ترشی جات با ادویه جات است که در نان پیتا پیچیده شده است. شاورما که اغلب با سیب زمینی سرخ شده یا رب سیر مصرف می شود ، تازه در غرفه های خیابان عمان ساخته می شود و به صورت گرم خورده می شود.
7. میشکاک
یکی دیگر از غذاهای معروف خیابانی در عمان ، میشکاک است که تکه های گوشت مارینت ، به طور معمول مرغ ، گوشت گوسفندی یا گوشت گاو روی چوب های چوبی بلند کبابی شده است. با گرم چاتنی تمر هندی سرو می شوید ، می توانید انتخاب کنید که می خواهید آن را از روی چوب بخورید یا با نان تازه عربی.
8. حلوا
9. لبان
لبان ترکیبی از ماست و دوغ است که در همه جای عمان سرو می شود. این یک نوشیدنی شور است و انواع مختلفی دارد. محبوب ترین اشکال لبان حاوی هل و پسته است.
10. کهوا
کهوا یک قهوه تلخ بسیار قوی است که اغلب در فنجان های کوچک یا با خرما یا حلوا سرو می شود. کهوا از قهوه تازه تفت داده شده تهیه می شود و با مقداری هل طعم دار می شود.
11. نان عمانی
نان عمانی یا در زبان بومی Khubz Ragag نیز نامیده می شود یک نان ساده و در عین حال ظریف است که توسط خانوارهای عمانی تهیه می شود. تهیه آن با سه ماده ساده مانند آرد ، آب و نمک بسیار آسان است که قابل خوردن است. این مواد خیلی شبیه چسب خمیر پنکیک چسبناک یا مرطوب خمیر می شوند و روی یک قابلمه پخته شده پخته و همراه با پنیر ، سس مایونز یا عسل به کسانی که سبک زندگی ارگانیک تر و سالم تر به همراه انواع تخم مرغ پخته شده را ترجیح می دهند ، پخته می شوند.
12. خرگوش
Harees یک غذای سنتی عمانی است که قدمت آن به دوران ارمنستان بازمی گردد و در نسخه های خطی ثبت شده در قرن دهم ثبت شده است. این همان چیزی است که ما به آن می گوییم یک ماده غذایی ساده که در پشت نما پوشیده شده و در پشت سادگی ظاهر آن است. سلیقه ها زندگی می کنند که بعد جدیدی از درک را به جوانه های چشایی شما می بخشد. تهیه آن بسیار ساده و خوشمزه تر است ، با توجه به مواد اولیه ساده مورد نیاز برای تهیه آن. خرگوش یک غذای مورد علاقه در سراسر خاورمیانه به خصوص در ماه مبارک رمضان است. تهیه و انتخاب مواد تشکیل دهنده با هر کشور عربی متفاوت است. Harees ترکیبی از گندم جوشانده ، ترک خورده یا درشت آسیاب شده در آب است که همراه با کره گوشتی شفاف و چربی دم گوسفندی است که یک شب مانده است. وقتی روی بشقاب سرو می شود بیشتر شبیه فرنی است.