در ایران ، انواع مختلف کوفته (کوفته) با دستور العمل های متنوع در هر شهر وجود دارد. در این میان کوفته آب سماق یا شفته سماق یک غذای سنتی معروف کاشان است. برای تهیه آن ، ابتدا از مخلوط گوشت و آرد نخود کوفته درست می کنند. پس از آن ، آنها کوفته کوفته را با سماق بیول می کنند. در آخر ، آنها ظرف را با نان سرو می کنند. به دلیل استفاده از سماق در این غذا طعم ترشی دارد. اگرچه معمولاً آن را به همراه نان سرو می کنند ، اما در رستوران ها می توان آن را به همراه برنج نیز سفارش داد.
مواد لازم: گوشت چرخ کرده ، آرد نخود ، پیاز ، سماق
خورشت نخود آلله خورشت سنتی کاشان است. این غذای محبوب کاشان شبیه به قیمه یزدی است که غذای سنتی یزد است. دستور العمل آن همان خورشت قیمه است ، اما تفاوت در مواد تشکیل دهنده آنها وجود دارد. بر این اساس ، برای تهیه این وعده غذایی از نخود به جای نخود خرد شده استفاده می کنند.
مواد لازم: نخود ، گوجه ، گوشت ، پیاز ، زعفران ، لیمو ، زردچوبه ، دارچین ، گلاب
شفته نوخودچی ، کوفته نخود یا شفت انار نوعی غذای کوفته و غذای محلی در کاشان است. برای تهیه آن ابتدا گوشت چرخ کرده را با تخم مرغ ، آرد نخود و چند گیاه خشک ورز دهید. سپس از این مخلوط کوفته درست کرده و آنها را سرخ می کنند. در آخر ، آنها کوفته کوفته ها را با رب انار و پیاز سرخ شده بیول می کنند. این غذای محلی کاشان طعمی ترش دارد و به طور سنتی با نان سرو می شود.
مواد لازم: گوشت چرخ کرده ، آرد نخود ، پیاز ، رب انار ، تخم مرغ ، گیاهان خشک
جوجه تاس کباب ، نوعی خورشت بادمجان ، یک غذای خوشمزه کاشان است. برای تهیه آن ، پیازهای خرد شده را در کف تابه قرار داده و گوشت گوسفند و گوجه فرنگی و بادمجان ها را با قرص های بالا اضافه می کنند. در آخر ، رب انار را اضافه می کنند و می گذارند چند ساعت پخته شود. می توان آن را با برنج یا نان سرو کرد.
مواد لازم: گوشت ، بادمجان ، گوجه فرنگی ، پیاز ، رب انار ، زردچوبه
چلو دیزی یک غذای سنتی کاشان است که فقط در رستوران های این شهر باستانی می توانید پیدا کنید. کلمه “چلو” به معنی دم کرده برنج است و “دیزی” یک غذای معروف ایرانی است که نوعی آبگوشت است که با نان سرو می شود. چلو دیزی با دیزی معروف متفاوت است و حاوی گوشت گوسفندی ، نخود چشم سیاه و برنج است. برای تهیه این غذای سنتی کاشان ، آنها گوشت گوسفندی ، پیاز و نخود چشم سیاه را با هم می پزند. سپس ، آنها این مخلوط را با برنج دم می کنند. سرانجام ، افراد محلی این غذا را با ماست محلی سرو می کنند.
مواد لازم: گوشت گوسفند ، نخود چشم سیاه ، برنج ، پیاز ، زردچوبه