• همسفرتو پیدا کن چمدونها رو ببند
    بقیش با قوی سیاه
  • غذاها دسر و نوشیدنی مخصوص عمان

    1.مجبوس

    مجبوس یا مکبوس یک غذای عربی است که مخلوطی از پلو با ادویه های مختلف بهمراه مرغ می باشد. این غذای خوشمزه دارای زعفران سیر برنج مرغ و ادویه های مختلفی است مثل میخک دارچین هل و زرد چوبه است در این غذا از روغن ذرت هم استفاده میشود.

    مکبوس

    2.شوا

    شوا (Shuwa) در زبان عربی، به معنی گوشت بریان شده است. مردم عمان، معمولاً این گوشت را برای مناسبت‌های خاصی مثل روز عید می‌پزند. در واقع درست کردن این غذا، به زمان زیادی احتیاج دارد؛ تا جایی که آن را در روز اول عید تهیه می‌کنند و یک یا دو روز طول می‌کشد تا آماده‌ی خوردن شود. ابتدا گوشت را کاملاً در ادویه‌جات عمانی غلت می‌دهند؛ سپس آن را در برگ درخت خرما یا موز می‌پیچند و بعد درون اجاق‌های زیرزمینی قرار می‌دهند تا یک یا دو روز، خوب بپزد. شاید شیوه‌ی پخت این غذا عجیب به نظر برسد، اما یکی از خوشمزه‌ترین گوشت‌های عمانی به حساب می‌آید.

    شووا عمان

    تور مسقط         تور عمان            بلیط مسقط             رزرو هتل مسقط 

    3.هریس

    هریس (Harees) هم غذایی است که آن را بیشتر در مناسبت‌های ویژه درست می‌کنند. این غذا، از مخلوط کردن گندم با گوشت تهیه می‌شود و آن را همراه با یک سس مخلوط سرو می‌کنند.

    غذای عمان

    4.مشکاک کباب

    کباب از غذاهای محبوب و مجلسی در سراسر دنیا است. این غذای لذیذ در هر منطقه روش پخت مخصوص به خود را دارد. در عمان نیز مشکاک کباب طرفداران زیادی دارد و از غذاهای اصلی در میهمانی‌ها و مجالس رسمی محسوب می‌شود. مواد اصلی مشکاک کباب گوشت مرغ یا بره است. برای تهیه این غذای لذیذ ابتدا گوشت را برای طعم دار کردن به مدت چند ساعت داخل مواد مخصوص و ادویه می‌خوابانند و سپس آن را بر روی زغال یا داخل فر کباب می‌کنند. مشکاک کباب که در دسته غذاهای عمان قرار می‌گیرد در رستوران‌ها همیشه همراه با نان سنتی عمانی بر روی میز آورده می‌شود. محبوبیت این غذا به اندازه‌ای است که در بیشتر مجالس رسمی به عنوان یکی از غذاهای اصلی سرو می‌شود.

    مشکاک

    تور مسقط         تور عمان            بلیط مسقط             رزرو هتل مسقط 

    5.مشوی

    غذاهای دریایی، در میان غذاهای عمان جایگاه ویژه‌ای دارند که از خوش‌طعم‌ترین آن‌ها مشوی نام دارد. این غذا با ماهی معروف دریای عمان، به نام شیر ماهی تهیه می‌شود. از شیر ماهی بیشتر برای تهیه تن‌های ماهی استفاده می‌کنند. اما در کشور عمان گوشت این ماهی لذیذ به عنوان محبوب‌ترین غذای دریایی شناخته می‌شود.

    برای تهیه این غذا ماهی را مانند اکثر نقاط دنیا در داخل تابه با بر روی آتش سرخ می‌کنند، اما راز منحصربه‌فرد بودن طعم مشوی در ادویه‌های مخصوصی است که بر روی آن ریخته می‌شود. مشوی همراه با سس لیمو سرو می‌شود.

    مشوی

    6.حلوا

    حلوا نوعی دسر عربی است. بااین‌حال، حلوا نامی است که بر اکثر شیرینی‌های مشهور عمانی نهاده می‌شود. این دسر بافت سفتی داشته و در مقایسه با فرنی غلیظ‌تر است. اگرچه حلوا قهوه‌ای‌رنگ است، اما هیچ شکلاتی در تهیه آن به کار نمی‌رود. حلوای عمانی شامل شکر، عسل، گلاب، تخم‌مرغ، ادویه‌های عمانی و مغزها می‌شود. حلوا معمولا همراه با خرما سرو شده و عمانی‌ها آن را در یک ظرف بزرگ با چندین قاشق به میهمانان تعارف می‌کنند.

    7. شیر ترش عمانی

    شیر ترش عمانی از ماست و دوغ تهیه می‌شود. این ماده یک نوشیدنی نمکی است که در همه جای عمان سرو شده و معمولا برای طعم دار کردن آن از هل، نعناع یا زیره سبز استفاده می‌شود.

    تور مسقط         تور عمان            بلیط مسقط             رزرو هتل مسقط