میگو پلو بوشهری، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ مردم جنوب می باشد. میگو در مقایسه با سایر غذاهای دریایی، کالری کمتری داشته و بسیار لذیذ و خوشمزه است. البته روش های خاص و متنوعی برای پخت و طبخ این غذای عالی و مفید وجود دارد. اما به طور کلی برای حداکثر کردن بهرهمندی از خواص میگو، بهتر است که آن را بخارپز و یا کباب کنید . و یا در صورت پختن، در زمان کمی آن را بپزید تا خواص و مواد معدنی های آن حفظ شود و از بین نرود.
میگو یک منبع مغذی از پروتئین می باشد. که برای سلامتی بسیار موثر و مفید است. این ماده غذایی بسیار مقوی حاوی مواد معدنی چون ویتامین های D ،B12، C ،A . کلسیم، پروتئین، امگا ۳، فیبر، پتاسیم، آهن، فسفر و… می باشد.
هر یک از این مواد معدنی مفید در میگو باعث حفظ سلامتی بدن چون تقویت استخوان ها. سلامت قلب و عروق، پیشگیری از سرطان، محافظت از مغز و بهبود عملکرد آن . و محافظت از پوست و مو و درخشندگی آن ها، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش وزن و تنظیم آن، تقویت بینایی و… خواهد شد.
از این رو با طبخ ساده و آسان غذای جنوبی میگو پلو، می توانید هم یک غذای عالی و خوشمزه را طبخ نمایید . و هم از فواید و ارزش غذایی آن بهره مند و یک غذای سالم و مفید را سرو نمایید.
از دیگر انواع غذاهای معروف و خوشمزه جنوبی ایران . می توان به یتیمک، دوقوس ماهی، فلیه میگو، کتلت ماهی، فلیه ماهی، دو پیازه میگو، دمپخت میگو ،ترخینه یا کشک دشتی اشاره کرد.برگرفته از غذا لند .
بهترین غذاهای بوشهری و جنوبی رو همراه با قوی سیاه پارسیان در تورهای جنوبی قشم کیش چابهار تجربه کنید .
یه سفر خوشمزه واسه همه شکموهای اهل گشت و گذار با تورهای بومگردی قوی سیاه پارسیان .حتما از عکسهای غذاهای محلی خودتون برای ما تو اینستا ارسال کنید .