نافله خوزستانی، یکی از خوراک های خوشمزه و محلی مردم جنوب می باشد. این غذای سنتی و محلی خوزستان، در میان مردم بسیار پرطرفدار و معروف است . معمولاً هم با پلو در وعده ظهر سرو می شود و هم به صورت خوراک در وعده شام با نان . طعم و عطر مختلف و خاص این نوع نافله، یک نوع غذای متفاوت و منحصر به فرد را برای شما ایجاد خواهد کرد.
گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی جزو مواد اصلی این نوع رسپی نافله می باشد. شما با تهیه این غذای محلی خوزستان که با مواد اولیه سالم و مفید نیز طبخ می شود. می توانید یک غذای کاملاً سالم و مفید را برای خانواده تهیه و طبخ نمایید. برای خوش طعم شدن نافله خوزستانی نیز می توانید از کمی زعفران نیز در هنگام طبخ استفاده کنید. همچنین برای تزیین آن نیز می توانید از کنجد استفاده کنید که یک غذای سالم و پرانرژی را فراهم نماید.
غذاهای جنوب می توان به میگو پلو، دوقوس ماهی، قلیه میگو، خورش بامیه و گوشت، مچبوس و قلیه دزفولی اشاره کرد.
کاملترین سفرهای بومگردی رو با قوی سیاه پارسیان در زیباترین مناطق و اقامتگاههای بومگردی همراه سرو بهترین غذاهی محلی تجربه کنید .
پیازها را پوست کرده و بشویید و سپس رنده کنید.
گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، ادویه ها، تره خرد شده و نعناع خشک را به ظرف پیاز اضافه و مواد را خوب مخلوط و ورز دهید.
در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و از مواد نافله، به اندازه یک گردو برداشته و گرد کنید و در ظرف سرخ نمایید.
بعد از اتمام مواد و سرخ کردن تمام خمیر نافله، در یک قابلمه دیگر کمی روغن بریزید.
پیاز داغ، نعناع، آب و کمی زردچوبه را نیز به قابلمه اضافه کنید و مخلوط نمایید.
شکر و سرکه را نیز به قابلمه اضافه و سپس تمام شامی های سرخ شده را اضافه کنید.
۲۰ دقیقه صبر کنید تا مواد و طعم مواد با حرارت ملایم به خورد شامی ها برود.
یک سفر خوشمزه و پر از طعم های بی نظیر به نقطه نقطه کشور عزیزمان .! سفری که برای همه شکم دوستان است، از دیزی خور ها گرفته تا عاشقان غذاهای آسیایی، از عشقِ فست فود ها بگیر تا کلپچ باز ها با تورهای بومگردی آژانس مسافرتی قوی سیاه پارسیان .