بندر چابهار

بندر چابهار

بندر چابهار در استان سیستان و بلوچستان برای گردشگرانی که آب‌ و هوا را به‌عنوان شاخص اصلی انتخاب مقصد در نظر می‌گیرند، همواره به عنوانی مقصدی جذاب مورد توجه بوده است.

نام چابهار به‌عنوان یک بندر اقیانوسی از آب‌وهوای همواره بهاری آن گرفته‌ شده است. به‌ نوعی هوای این بندر در زمستان گرمایی دل‌نشین و در تابستان خنکایی طراوت‌بخش را برای گردشگران به ارمغان می آورد.

چابهار علاوه بر موقعیت بازرگانی، دارای جاذبه‌های فراوان تاریخی و طبیعی است.

بندر چابهار

بندر چابهار در جنوب شرقی ایران و در کرانه دریای مکران و اقیانوس هند قرار گرفته است. به دلیل موقعیت راهبردی و دسترسی به آب‌های آزاد از اهمیت ترانزیتی فراوانی برخوردار است.

همچنین این بندر علاوه بر موقعیت بازرگانی به دلیل جاذبه‌های تاریخی و طبیعی فراوان و آب‌وهوای مناسبی که دارد همواره و در تمام فصول سال گردشگران بسیاری را از سراسر کشور عزیزمان ایران به خود جذب می‌کند.

در رابطه با آب‌وهوای منحصربه‌فرد آن، بندر چابهار به دلیل قرار گرفتن در نزدیکی مدار رأس‌السرطان و مسیر عبور بادهای موسمیِ شبه‌قاره هند، زمستان آب و هوایی نسبتاً گرم دارد و تابستان به‌عنوان خنک‌ترین بندر ایران شناخته می‌شود. به‌طورکلی می توان گفت که آب‌وهوای چابهار طی سال تغییرات کمی دارد.

موج‌فشان

موج فشان چابهار

یکی از جاذبه‌های منحصربه‌ فرد چابهار و ساحل این شهر بندری، وجود حفره‌هایی در کنار صخره‌های ساحلی است که پس از برخورد موج به صخره‌های ساحلی، این حفره‌ها آب را به‌صورت فواره تا ارتفاع 20 متر به هوا پرتاب می‌کنند. دلیل این پدیده بادهای موسمی، بخصوص در فصل تابستان است که باعث می‌شود موج آب با شدت به ساحل برخورد کند. معمولاً منطقه دریا بزرگ در مرکز ساحلی چابهار بهترین منطقه برای بازدید از موج فشان است.

پیشنهاد میکنم این مطلب رو هم بخونی:  بهترین روش برای بستن چمدان

گل‌فشان

گلفشان چابهار

در نزدیکی چابهار پدیده‌هایی طبیعی به نام گل‌فشان وجود دارد که مشهورترین آن‌ها گل‌فشان بندر تنگ است. گِل خروجی از این تپه‌ها که ارتفاع بعضی از آن‌ها به 50 متر می‌رسد به رنگ خاکستری است. این گل سرد است. همچنین گل‌ها هنگام خروج صداهایی شبیه به صدای ترکیدن یک حباب ایجاد می‌کنند.

بندر بریس

بندر بریس

بندر ماهیگیری بریس در 55 کیلومتری چابهار قرار دارد. مهم‌ترین جاذبه گردشگری این بندر صخره‌ای است که مشرف‌ به اسکله ماهیگیری بندر است و به ساحل تراسی مشهور است. همچنین از دیگر جاذبه‌های آن می‌توان به ساحل ماسه‌ای خرچنگ‌ها و قایق‌های کوچک ماهیگیری مستقر در بندر اشاره کرد. در بندر بریس صنعت ماهیگیری رونق دارد و انواع ماهی و میگو توسط صیادان محلی صید می‌شود.

دریاچه صورتی لیپار

دریاچه صورتی لیپار

این دریاچه زیبا در 15 کیلومتری چابهار، در مسیر گواتر و در دره‌ای صخره‌ای مشرف‌ به کوه قرار گرفته است. نام دریاچه از رنگ صورتی آن گرفته‌ شده است که به دلیل وجود پلانکتون‌های گیاهی در منطقه اطراف دریاچه و وجود مواد آلی و معدنی در آب دریاچه است. علاوه بر پوشش گیاهی خاص، گونه‌های جانوری مانند حواصیل، تیهو و باقرقره نیز در منطقه اطراف دریاچه لیپار دیده می‌شوند.

کوه‌های مریخی

کوه های مریخی

کوه‌های مریخی چابهار، کوه‌هایی با ساختار و شکل خاص در مسیر گواتر هستند. فاصله این کوه‌ها با چابهار حدوداً 40 تا 50 کیلومتر است. کوه‌های مریخی به دلیل فرسایش خاک و گونه رسوبی خاص، اشکالی شبیه به ناهمواری‌های سطح مریخ ایجاد کرده‌اند و به همین دلیل به این نام مشهور شده‌اند. از مواد اصلی تشکیل‌دهنده رسوبات این کوه‌ها می‌توان به بقایای جانداران دریایی همراه با ماسه و خاک رس اشاره کرد. رنگ این کوه‌ها، رنگی میان طوسی و سفید است.

پیشنهاد میکنم این مطلب رو هم بخونی:  وعده های ضرغامی در مورد ویزای توریستی ایران

خلیج گواتر

خلیج گواتر

این خلیج یکی از آخرین نقاط مرزی ایران است و میان دریای عمان و ساحل مکران قرار گرفته است. دریایی آبی و آرام به همراه ساحلی زیبا و بکر در نزدیکی منطقه حفاظت‌شده جنگل‌های حرا جاذبه‌ای منحصربه‌فرد را در مرز کشورهای ایران و پاکستان به وجود آورده است. در سمت ایران رودخانه باهوکلات و در سمت پاکستان رودخانه نهردشت به خلیج گواتر می‌ریزند.

قلعه تیس

قلعه تیس

قلعه تیس یا قلعه پرتغالی‌های چابهار در 5 کیلومتری چابهار و در روستای تاریخی تیس با قدمتی حدوداً 2000 ساله قرار گرفته است. این قلعه مربوط به دوران اسلامی در محوطه‌ای به ابعاد 54 در 26 متر بر بلندای تپه‌ای قرار دارد و در ساخت آن از آجر، سنگ و گچ استفاده‌ شده است. این قلعه را پرتغالی‌ها برای دفاع از خود هنگام شورش مردم محلی ساخته‌اند.

درک

درک

درک روستایی با جاذبه‌های گردشگری فوق‌العاده در نزدیکی شهرستان کنارک استان سیستان و بلوچستان است. دلیل شهرت روستای درک علاوه بر نام ایهام‌برانگیز روستا، تلاقی کویر و دریا در ساحل روستای درک است که هنگام طلوع و غروب آفتاب مناظری چشم‌نواز را برای بازدیدکنندگان به ارمغان می‌آورند.

بازار سنتی

بازار سنتی چابهار

بازار سنتی چابهار از بازارهای قدیمی است که در آن صنایع‌دستی مثل سوزن‌دوزی و لوازم موردنیاز آن و همچنین پارچه‌های مناسب برای لباس‌های هندی و پاکستانی ارائه می‌گردد.

برای رسیدن به چابهار میتوانید از هواپیما، اتوبوس و ترکیب اتوبوس و قطار استفاده کنید و تمام این وسایل بلیط شان به همراه رزرو آنلاین هتل در سایت قوی سیاه پارسیان محیاست.

با ما در ارتباط باشید : 02165255534 – 09036834341

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید